Zet je LEER kracht AAN!

Onze trainining plaatst je in de juiste mindset en versterkt je vaardigheden, zodat jij je (steeds veranderende) rol als leerkracht/ docent vorm kan geven vanuit je eigen kwaliteiten en waarden. Dit zorgt voor duurzame inzetbaarheid en vergroot je werkgeluk.

Om te groeien en te ontwikkelen wil je in de juiste modus staan. Je wilt AAN staan. Je hebt de wens en motivatie om nieuwe stappen te zetten. En daarvoor heb je LEER kracht nodig.

LEER kracht is het vermogen om je continu te ontwikkelen in een alsmaar veranderende omgeving en is gericht op: zelfkennis, creativiteit en flexibiliteit. Door inzicht in je eigen kwaliteiten en waarden en inzet van je creativiteit, vergroot jij je flexibiliteit om je staande te houden bij alle veranderingen die op je pad komen.

In onze training van 8 dagdelen op basis van positieve psychologie, creativiteitsontwikkeling en gedragsverandering ontwikkel jij je persoonlijke LEER kracht. Je werkt vanuit jouw eigen ervaring en past middels een variatie aan creatieve en activerende opdrachten de theorie op jouw situatie toe. 

De training is op inschrijving en incompany te volgen. 

Wat gaan we doen tijdens de training?

De training LEER kracht ziet er als volgt uit:

 • Dagdeel 1: Introductie.
  Kennismaken, theoretische achtergrond en leervraag bepalen.
 • Dagdeel 2 en 3: Zelfkennis.
  De hele dag staat in het teken van zelfkennis. Tijdens deze dag ontdek je de kracht van positiviteit, krijg je inzicht in je kwaliteiten en onderzoek je jouw waarden.
 • Dagdeel 4 en 5: Creativiteit.
  Deze dag gaan we in op de randvoorwaarden om je creativiteit in te zetten. We gaan in op nieuwsgierigheid en hoe je met een open blik kan kijken.
 • Dagdeel 6 en 7. Flexibiliteit.
  Tijdens de vierde dag zet jij je kwaliteiten en creatieve vermogen in om je aan te kunnen passen naar verschillende situaties.
 • Dagdeel 8. Afsluiting.
  Je presenteert jouw eigen proces van zelfkennis, creativiteit en flexibiliteit op een eigen manier en laat zien op welke manier deze training heeft bijgedragen aan jouw leervraag.

Informatie

Doelgroep: leerkrachten, docenten en leidinggevenden in primair, voortgezet en middelbaar onderwijs
Dagdelen: 8 (verdeeld over 5 datums)
Kosten: open inschrijving, € 995,- excl. BTW. Incompany op aanvraag
Inclusief: studiemateriaal, lunch/ diner

 

Start januari 2019
Eindhoven: vol

Start april 2019
Eindhoven: nog enkele plekken beschikbaar

Start september 2019
Eindhoven: 8 plekken beschikbaar