Wat doen wij?

Kinderen mensen kunnen pas kennis tot zich nemen en groeien als ze AAN staan. Het onderwijs moet daar op afgestemd worden, misschien wel anders ingericht worden. Wij geloven in zelf starten, in het onderwijs zelf vorm geven. Maar begrijpen dat veranderen moeilijk is. We helpen om in de juiste modus te komen, om de AAN knop te vinden. Wij ondersteunen management van schoolorganisaties, teams, leerkrachten, docenten en kinderen in het ontwikkelen van hun eigen leer kracht. Wat wij bieden is training, advies en coaching.

Hoe doen wij dat?

Dit doen we met kennis en vaardigheden vanuit veranderingsprocessen, teamontwikkeling, positieve psychologie, creativiteitsontwikkeling èn de onderwijspraktijk. We adviseren op maat, concreet en direct toepasbaar, door vaardigheden en kennis te verbinden met de eigen professionele kracht als uitgangspunt. En die kracht hebben we opgedaan als docent en loopbaancoach (Sandra van der Linden) en als trainer en adviseur creativiteitsontwikkeling en begeleider veranderprocessen (Marieke van Dijk).

Wij komen ons graag persoonlijk voorstellen om je te informeren over ons programma creatieve leerkrachtvaardigheden of de, op dit moment in ontwikkeling zijnde, training L E E R K R A C H T. Naast deze ‘standaard’ trainingen kunnen wij ook trainingen, workshops of studiedagen op maat bedenken en ontwikkelen.

We komen graag een keer kennis maken om te onderzoeken of wij jullie leraren nog sterker kunnen maken in hun rol en werk in het algemeen en met kinderen in het bijzonder.

Wie zijn wij?

Al jaren zijn Marieke van Dijk en Sandra van der Linden onafhankelijk van elkaar bezig met veranderingen in het onderwijs. Nu hebben we onze krachten gebundeld om gezamenlijk onze bijdrage te leveren aan vernieuwingen in het onderwijs.

Modus AAN is de schakel naar leer kracht. Wij (Marieke van Dijk en Sandra van der Linden) geven samen vorm aan de ontwikkeling van leer kracht in het onderwijs door het geven van trainingen, het ondersteunen van teams bij visietrajecten, het ontwikkelen en uitvoeren van studiedagen en door coaching. Wij geloven dat je AAN moet staan om te kunnen ontwikkelen. Kinderen van deze tijd moeten leren leven door te leren denken en te leren doen, zij moeten zich blijvend ontwikkelen. Als docent geef je zelf het goede voorbeeld door jezelf blijvend te ontwikkelen en AAN te staan voor groei.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.